Білоруський комік азербайджанського походження Ідрак Мірзалізаде висловився на рахунок України і Володимира Зеленського.

Стендап-комік поділився своєю думкою про Україну, яка є порятунком для інших країн.

Ідрак Мірзалізаде, скріншот: Youtube
Ідрак Мірзалізаде, скріншот: Youtube

"У всіх є надія на Україну, у всіх є віра в Україну. Тому що всі думки наші з Україною і частково з егоїстичної точки зору, що і ми щось зможемо зробити", - сказав Мірзалізаде.

Згодом з'ясувалося, що Ідрак мав на увазі те, що Україна зможе щось зробити за них, тільки Україна зможе щось змінити в кращу сторону для інших країн. Мірзалізаде зазначив, що Володимир Зеленський, як колишній комік, влучно жартує. Жарт про відсунення мікрофона це було приголомшливо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Як можна не захоплюватися цією людиною", - підкреслив Ідрак Мірзалізаде про Президента України.

Він це зробив у відповідь на викриття бункерного діда, який "зустрічався" з російськими стюардесами.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Зазначимо, що Комік на початку березня 2021 року опублікував випуск програми гумористичного характеру "розгони", в якому пожартував, що "росіяни в лайні". Після цього інциденту Ідрак став ворогом росії. Він отримував тисячі погроз в соціальних мережах, його побили в Москві двоє чоловіків і в підсумку Мірзалізаде отримав 10 діб адміністративного арешту за таку витівку.

30 Серпня коміку був висунутий вид, в якому зазначалося, що його проживання на території рф є небажаним довічно. Ідрак Мірзалізаде тільки в березні 2021 року отримав можливість проживання в Росії, а в серпні вже її втратив. Друзі-коміки назвали арешт Ідрака"страшним прецедентом".

@roman.m.reves

«Нежелательная персона» на территории рф @Идрак Мирзализаде . #україна зеленьский, про надії.

♬ Ambient-style emotional piano - MoppySound

Нагадаємо, колишній Ксенії Мішиної Еллерт показав, про що насправді говорили Стефанчук і Шольц: "Йде в п*зду"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап захопився Максимом Галкіним, який показав середній палець "російському світу": "Піднявся в моїх очах"

Знай.ua писав, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий посміявся з "експертів", які знали, як запобігти війні: "Голосуй за Порошенка"