Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч осіб.

Злата Огнєвіч провідала поранених бійців у військовому госпіталі і виконала для них парочку своїх чуттєвих пісень, влаштувавши маленький благодійний концерт. Крім моральної підтримки артистка надала їм те, що допоможе скоріше впоратися з травмами - хірургічне обладнання для артроскопічних операцій.

"Ще, дали концерт і зайшли в палати до наших бійців: подякувати, підтримати й підняти їм настрій )))", - написала Огнєвіч.

Співачка захоплено зазначила, що у солдатів відмінний бойовий настрій і величезна внутрішня сила, незважаючи на всі отримані поранення у війні з росією.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники подякували Златі за надану підтримку бійцям і адресували їй безліч компліментів про те, наскільки вона добра і чуйна до людей, які так потребують цього.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, що Злату Огнєвіч зацькували за ідеальний макіяж і манікюр під час війни: "Це підтримка економіки"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч захотіла стати, як Халк і Супермен в Україні: "Бачити відчай, розбиті мрії"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч розкрила цікаві подробиці про свої студентські роки в гуртожитку: "Ох, ми і чудили тоді"