Талановитий кухар з Колумбії, який прославився в Україні, завдяки проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво змінив кухарський кітель на камуфляж і закликав українців не переставати боротися за свободу. Свій заклик до людей він опублікував на сторінці в instagram.

Ектор Хіменес-Браво зазначив, що в Україні триває боротьба проти країни-агресора і закликав ні на мить не зупинятися. Він додав, що ЗСУ роблять все для перемоги в цій війні, але ряд населених пунктів все ще під окупацією.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Шеф-кухар додав, що кожен українець, який має можливість повинен робити все, щоб Україна вистояла в цій боротьбі - донатити на допомогу ЗСУ, займатися волонтерством або навчатися володінню зброєю.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Не можна зупинятися! Ні на хвилину, адже там нас чекають наші друзі і брати. Продовжуйте мітинги за кордоном, донатьте, волонтерьте, вчіться стрільбі і наданню першої допомоги. Тому що ми зможемо перемогти тільки разом!",- зазначив шеф-кухар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Міс Україна Всесвіт" -2020 Єлизавета Ястремська у Франції не буде "зберігати обличчя Путіна" і публічно тикне Макрона в злодіяннях росіян.

Також наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом доступного сезонного салату: залишитеся ситі і при грошах.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."