Відома українська прима-балерина і суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими і свіжими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч осіб.

Катерина Кухар, як і інші знаменитості, в черговий раз нагадала, що українцям ні в якому разі не можна забувати про війну і розслаблятися, а потрібно продовжувати боротися, поки безстрашні воїни щодня оберігають наш сон ціною свого життя.

Скріншот з Instagram, Катя Кухар
Скріншот з Instagram, Катя Кухар

"Ми пройшли вже такий великий шлях, кожен на своєму фронті! Кожен з нас втомився, але ми не можемо послаблювати наш тил, доки захисники та захисниці борються за перемогу, сплять в окопах та… залишаються молодими навічно", - написала Кухар.

Балерина підкреслила, що весь світ почув про критичну ситуацію в Україні тільки тому, що небайдужі люди кричали про це звідусіль. Ось і вона продовжує говорити про війну, тільки вже в Південній Америці, куди нещодавно прибула.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Будемо виходити на сцену по всьому світу допоки наш мистецький голос може бути почутим!", - додала артистка.

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Нагадаємо, Катерина Кухар зі словами ніжності звернулася до чоловіка: "З новонародженим"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Кухар з "Танців з зірками" спокусливо виставила ніжку з-під прозорої спідниці, лежачи на диванчику: "Дві історії"

Також портал Знай.uа писав, що легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар поділилася історією юної українки, яка пережила штурм Києва: "За що це дітям?"