У фіналі 1 сезону романтичного шоу "Холостячка" акторка Ксенія Мішина обрала коміка і сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта, відкинувши бізнесмена Олексія Тригубенка.

Сам Тригубенко був дуже закоханий у Ксюшу і довгий час намагався забути дівчину. З моменту фіналу шоу він не був помічений ні з ким іншим з представниць прекрасної статі, не дивлячись на те, що увагою жінок Льоша не був обділений.

Олексій Тригубенко, фото: Знай.uа
Олексій Тригубенко, фото: Знай.uа

Незадовго до війни Тригубенко бачився з Ксенією Мішиною, але це була просто розмова двох старих знайомих. Льоша переконаний, що свій вибір акторка зробила, а сам він не буде набиватися в друзі, щоб чекати слушного моменту. Про це чоловік розповіла в інтерв'ю проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Олексій Тригубенко та Григорій Решетник, фото: Instagram
Олексій Тригубенко та Григорій Решетник, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Але, як з'ясувалося, Олексій вже не такий вже й самотній. На зйомках танцювального шоу СТБ Тригубенко прийшов з дівчиною - якоюсь Аліною.

"Ми познайомилися за місяць до війни. Мене друг з нею познайомив, вона з Чернівців. Так сталося, що вона жила закордоном, тому вона не дивилася шоу "Холостячка", не знає про мене нічого",- посміхається Льоша.

Він розповів Решетнику про кумедний випадок, коли він був з Аліною і до нього підійшли сфотографуватися, а дівчина засміялася і здивувалася, чому хтось хоче зробити кадр з Тригубенком. Льоша на це відповів, що напевно його просто переплутали з якимось актором.

"Потім підійшли хлопці з "Холостячки" 2 сезон і вона зрозуміла, що я знімався в проєкті. Через тижні 3 вона подивилася шоу і сказала, що добре, що не дивилася проєкт раніше... Я завжди придумував для неї якісь прикольні побачення. Ми разом малювали картини, ходили на зйомки і я їй пообіцяв, що завжди у нас будуть такі побачення... Я був щасливий і думав "нарешті"... Я знайшов дівчину, з якою хочу бути. Зараз вона закордоном і ми не разом. Вона поїхала до Чернівців за 2 дні до війни і з того моменту ми не бачилися. Ми підтримували контакт спочатку, але війна продовжилася і я не можу людину змушувати їхати до України",- поділився Льоша.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram

Андрій Рибак теж в курсі цієї історії і розповів, що Льоша пропонував їй допомогти з роботою в Україні, але дівчина навіщось зажадала мало не письмові гарантії всіх його слів.

"Я їхав за кермом і думав, чому саме зараз почалася війна, а не через місяць-два. У нас були б тоді вже більш серйозні стосунки і вона не поїхала б з України.. Коли почалася війна, то мені ще більше захотілося кохання і дітей... Якби у мене була дружина, то ми б 100% завели б вже дітей. Я мрію, щоб закінчилася війна і Аліна повернулася до Києва",- переконаний Тригубенко.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко відхрестився від стосунків з Златою Огнєвіч, занадто багато було на "Холостячці": "Я краще Еллерту подзвоню".

Раніше ми повідомляли, що відкинутий Ксенією Мішиною Олексій Тригубенко розповів, як йому подзвонила колишня 24 лютого.