Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) славиться своїми яскравими образами і зовнішністю кароокої Барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває свій аккаунт в Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників, число яких вже перевищило 300 тисяч.

Солоха розмістила відеоролики зі свого недавнього благодійного концерту, на якому вона виконала парочку запальних пісень і забезпечила гарний настрій всім присутнім українцям. Виступ відбувся в Черкаській області, де зараз проживає велика кількість переселенців з окупованих міст, поранених військових і хлопців із ЗСУ - саме їх і підтримала Солоха.

Скріншот з Instagram, Солоха
Скріншот з Instagram, Солоха

Співачці навіть вручили подяку за участь у такому заході. Крім того, за один концерт артистці вдалося зібрати кошти на покупку тепловізора для українських бійців.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Шанувальники подякували співачці за надану підтримку і незабутній концерт, адресувавши їй декілька компліментів.

Коментарі - instagram.com/soloha_official/
Коментарі - instagram.com/soloha_official/

Нагадаємо, СолоХа пережила зраду друзів, які показали справжнє обличчя під час війни: "Перебувала в страшному стресі"

Як повідомляв Знай.uа, Wellboy розповів, куди подівся його продюсер Юрій Бардаш: "Виїхав ще до війни, у нього там донька"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер в образі поганої дівчинки заговорила про нове життя після збільшення грудей: "Просто вау"