Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Alyona Alyona розмістила невеликий уривок зі свого недавнього виступу, який відбувся в Празі для вимушених переселенців з України.

"Вони розлучились зі своїми сім‘ями. Їх батьки та чоловіки залишись в Україні — хтось з них захищає нашу країну на фронті. І загалом все це може даватись для них дуже важко", - написала артистка.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

Співачка повідомила, що концерт пройшов в готелі, який раніше був закритий, але тепер служить притулком для жінок і дітей, постраждалих у війні з росією. У заході також брала участь її колега Jerry Heil. Крім виступу, дівчата також привезли їм речей, що можуть стати в нагоді в побуті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Артистка виголосила промову на підтримку українців, подякувала їм за згуртованість в такий важкий час і віру в якнайшвидшу перемогу України.

"Відчуваю серйозну відповідальність за те, що маю можливість поспілкуватись та підтримати їх правильними словами", - заявила Олена.

Нагадаємо, Alyona Alyona налякала кадрами з прямим попаданням ракети - сховатися не встигли: "Я вас благаю"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona рішуче налаштована підкорити Європу, щоб допомогти Україні у війні з росією: "Є що сказати людям"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona показала, як обжимається з колишнім хлопцем - на дружбу явно не схоже: "Знову в сердечко"