На Трійцю переможниця 11 сезону "Холостяк" Анна Богдан заявила про те, що розсталась з Михайлом Заливаком та її рішення обговоренню не підлягає.

І поки Анна переживає розрив, то обраниця Максима Чмерковського з першого сезону романтичного шоу Олександра Шульгіна вперше стала мамою. Звичайно ж, дитина не від Максима, адже у хлопця вже є сім'я.

Радісною подією 34-річна Саша поділилася у своїх соцмережах. Вона довго приховувала свого обранця, потім розповіла про нього напередодні новини про свою вагітність, але називала його загадково - "мій супермен". Шульгіна, яка проживає в США, навіть змінила штат, щоб бути разом з коханим.

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"
Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

Дівчина поміркувала про те, що в своій 34 рік вона звичайно досягла багато чого, але зараз вона тримає на руках свій наймасштабніший проєкт.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"З величезною любов'ю і щастям ділюся, що зірочка прийшла до нас 3 червня. 41 тиждень. 4 кг і 55 см дякую заздалегідь всім за підтримку і теплі слова. Ми вже вдома, знайомимося. На годиннику 2:46. Годую грудьми і пишу цей пост. Щастя є. Будьте щасливі!",- написала Шульгіна.

Колишня Максима Чмерковського також прикріпила відео, на якому можна розглянути її донечку.

У коментарях новоспечену матусю привітала колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай, яка теж була учасницею шоу "Холостяк", але 5 сезону з футболістом Сергієм Мельником.

Пост Олександри Шульгіної
Пост Олександри Шульгіної

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Олександра Шульгіна заявила про свою вагітність від невідомого "супермена".

Раніше ми повідомляли, що Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" величезною помилкою: пошкодував, що не відмовився.