Даша Кацуріна, екс-дружина українського ресторатора Михайла Кацуріна, як виявилося, висловлювалася щодо розлучення і зради чоловіка.

Всі ми пам'ятаємо березень, коли Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили, що їхні стосунки підійшли до кінця. Через кілька днів подібну публікацію виставили і Михайло з Дашею, а згодом чоловіка помітили в близькості з відомою виконавицею десь в Барселоні.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

На своїй Instagram сторінці Даша опублікувала пост, в якому звинувачує Кацуріна в зраді з надією Дорофєєвої і розлучення зі своїми дітьми.

"Я обіцяла своєму психотерапевта тут не п*здострадати, але повномасштабна війна в твоїй країні, зрада і розлучення з двома дітьми – це важко", - зазначила Даша Кацуріна під скріншотом відеорозмов зі своєю старшою донькою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даша Кацуріна, скріншот: Instagram
Даша Кацуріна, скріншот: Instagram

Підписники підтримали Дашу: "Сил та терпіння тобі, скоро погане закінчиться", "Моя киця... Як PRO скажу, все буде добре... не зараз, але точно буде💔", "Даша, ви супер! Найкраще попереду! Тримайтеся".

Надя Дорофєєва після розриву відносин з Дантесом сміливо заявила, що готова до нових відносин. Зіркові пари до цього інциденту були друзями і разом подорожували.

Нагадаємо, Вова Дантес розповів, що зробив вперше за три місяці: "В шоці від емоцій"

Як повідомляв "Знай.ua", шукає заміну Дорофєєвої? Володимир Дантес показав, як "чіпляє" симпатичних українок на вулиці: "Клюють тільки так"

Знай.ua писав, обмінялися партнерами? Дантес знову попався з ексдружиною потенційного коханця Наді Дорофєєвої Кацуріна