Відомий український телеведучий, а також зірка проекту "Холостяк" Григорій Решетник поділився новим спогадом зі своєю дружиною.

Пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться кадрами з сім'єю, показує робочі моменти, і звичайно ж оповіщає актуальну обстановку стосовно війни Росії в Україні.

На опублікованому фото вони з Христиною ошатні позують перед камерою, і зроблений кадр ще минулого літа на одному із заходів.

"Mr & Mrs Reshetnik #повернітьминулеліто" - підписана публікація.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Жінка в короткій сукні чорного кольору. Образ доповнений взуттям на підборах, а також чорною сумочкою. Сам чоловік вибрав досить офіційний, але при цьому стильний образ. Чорні штани, біла сорочка, і білосніжні кросівки. Вони радіють, адже ще не підозрюють, що станеться через рік.

У коментарях користувачі почали захоплюватися їх парою, і не можуть намилуватися цією сімейною ідилією.

"Які ж ви красиві❤ ️ бережіть один одного❤️❤️";

"Красива дружина, на стилі Гриша!)👍👍👍";

"З вами Господь!🙏🇺🇦❤️🤗";

"Пара прекрасних лебедів. Щастя вам🙏 🙏".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що пара щаслива в шлюбі вже практично 12 років. Весілля відбулося ще в жовтні 2010 році, і за цей час вони встигли обзавестися 3 дітьми.

Нагадаємо, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник закликав українців не втрачати оптимізм

Раніше повідомлялося, що друг Злати Огневич і Іраклі Макацарії Григорій Решетник приструнив усіх українців

Також, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник зайняв місце Олексія Арестовича і перестав спати