Українська танцівниця Олена Шоптенка стала справжньою легендою шоу "Танці з зірками". Це сталося через те, що вона перемогла в першому созоні проєкту, коли танцювала з майбутнім президентом Володимиром Зеленським в 2006 році.

Тоді конкуренцію їм склали співачка Наталія Могилевська і Влад Яма.

Влад Яма і Наталя Могилевська, 1+1
Влад Яма і Наталя Могилевська, 1+1

З тих пір пройшло цілих 16 років, але вся Україна досі пам'ятає їх тріумф, а сама Олена ще не раз брала участь в сезонах шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зараз життя 34-річної Шоптенко стала спокійніше і в своїх соцмережах дівчина ділиться теплими сімейними кадрами. На початку червня 2022 року її син відзначив своє 4-річчя і танцівниця не могла не приділити цьому увагу.

"Ти так подорослішав в 4 роки! Обійми твої вже і не дитячі, а такі турботливі та з розумінням. Ти маленький справжній чоловік! Так пишаюся тобою! З днем народження, мій любий сину! Миру тобі завжди, особливо в серці!",- сльозливо написала дівчина.

У коментарях однією з перших відзначилася і інша тріумфаторка "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова, яка привітала малюка і побажала йому не переставати мріяти.

Інші українці теж приєдналися:

"Бажаємо Олексію бути мужнім, сміливим і рішучим", "Нехай збудуться всі його мрії", "Щиро вітаємо вашого синочка з днем народження. Бажаємо здоров'я, щастя, виконання найзаповітніших мрій, мирного неба", "Який дорослий хлопчик! Не віриться, що так швидко час пролетів. Нехай росте здоровим і щасливим на мирній землі"...

Скріншот поста Олени Шоптенко
Скріншот поста Олени Шоптенко

Нагадаємо, що "колишня" Володимира Зеленського з "Танці з зірками" Олена Шоптенко не змогла відлипнути від Kalush Orchestra.

Раніше ми повідомляли, що легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко помітила на обличчі згубні наслідки війни.