Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 290 тисяч осіб.

Олена-Крістіна Лебідь розповіла шанувальникам про чергову аферу шахраїв, які наживаються на людях, які опинилися в скрутному становищі через війну в країні.

Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram
Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram

Обман полягає в тому, що негідники на різних сервісах пропонують безкоштовно віддати речі, нібито займаючись благодійністю, а після просять оплатити доставку. Це якихось мінімальних 200-300 гривень, але навіть ці гроші зараз потрібні кожному українцю і заробляються вони нелегко. Звісно, після відправки суми "благодійник" зникає, всюди блокуючи людину.

Артистка зазначила, що шахраї можуть бути дуже чуйними, немов розуміють тяжке становище людини, але все це великий обман і чергова маніпуляція, від якої якраз таки Лебідь постаралася вберегти своїх шанувальників. Артистка підкреслила, що ні в якому разі не можна відправляти гроші до отримання посилки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Спочатку ви щось отримуєте, а потім ви вже оплачуєте. Як тільки вас просять зробити навпаки - сто відсотків аферист", - заявила дівчина.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь заявила про дивне бажання спробувати собачий корм: "Теж хочу бути "шалена бджілка"

Як повідомляв Знай.uа, у українців масово відбирають гроші, Олена-Крістіна Лебідь поспішила на допомогу: "Він чекає згоди"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на "коалу" і заснула в самому невідповідному місці: "Коли дуже треба додивитися сон"