Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк з'їздила в котеджне містечко, де знаходиться їх з Вовою Остапчуком будинок, про покупку якого вони повідомили восени 2021 року. Дівчина розповіла, як йдуть справи з будівництвом їх сімейного гніздечка і показала все на фото.

Скріншот Insta Stories, Христина Гірняк
Скріншот Insta Stories, Христина Гірняк

Отже, будівельники вже зробили їм скляні і дуже симпатичні балкони і майже закінчили фасад. Наступним етапом буде установка плитки навколо будинку, а Горняк і Остпчук поки займуться вибором плитки для тераси.

Скріншот Insta Stories, Христина Гірняк
Скріншот Insta Stories, Христина Гірняк

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Після маляри будуть штукатурити будинок, а подружня пара вже буде наймати електриків і сантехніків. Дружина телеведучого вірить, що їм вдасться добудувати будинок і нарешті заселитися в їх нове сімейне гніздечко.

"Я вірю в ЗСУ і що ми добудуємо цей будиночок, і будемо жити жити в ньому під мирним небом", - написала Горняк.

Скріншот Insta Stories, Христина Гірняк
Скріншот Insta Stories, Христина Гірняк

Нагадаємо, Христина Горняк скинула зайвий одяг, щоб розкрити правду про вагітність: "Дякую всім, хто привітав"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Вови Остапчука в відвертій сукні засвітила "кругленький" живіт: "Мрію, щоб кожна дівчина..."

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук розповів, що чекає українців після війни, а Христина Горняк показала наочно: "До мурашок"