Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий досить не часто, але періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 75 тисяч осіб.

Багато хто з вас знає, що він є "копією" Володимира Зеленського через вміння спародіювати голос. Якось президент України навіть приходив на виступи "Кварталу 95", підігруючи колишнім колегам. А зараз Юрій Великий дав невелике інтерв'ю славі Дьоміну, в ході якого розповів про те, що глава держави думає про його пародії на себе ж.

Юрій Великій та Анастасія Оруджова. Фото: скрин відео
Юрій Великій та Анастасія Оруджова. Фото: скрин відео

— Сам президент, коли вперше побачив на себе пародію, пам'ятаєш його слова і його коментарі? Власне, перші коментарі.

— Коли він вперше побачив пародію, я не знаю, мабуть... справа в тому, що коли він став президентом, я вже в день інавгурації записав першу пародію на Зеленського. Потім у нас був концерт в Одесі, де я виходив вже в образі Зеленського, ми грали номер з Оленою Кравець. Мабуть тоді він вперше побачив це, якіхось відгуків я від нього не чув, тому що ми не контактуємо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Юрій Великий, фото з Instagram
Юрій Великий, фото з Instagram

— Я займаюсь гумором, він займається... він керує країною. Але в нас була в 19-му році, в вересні, Ялтинська конференція, яку організовує пан Пінчук. І у нас там був такий номер, де я виходив на сцену в образі Зеленського, просив, щоб мені хтось перевів. І я просив Зеленського, він виходив на сцену. І все, що я казав, він перекладав англійською мовою для іноземців. І тоді ми з ним вперше зустрілися.

Нагадаємо, зірка "Кварталу 95" влучно спародіював Олафа Шольца: "Слово - це найкраща зброя"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Квартал 95" Юрій Великий розповів про Хей і реакцію пропагандиста Шарія на його пародію: "Він щось там "пукнув"

Знай.ua писав, пародист Зеленського Юрій Великий зізнався, чи хоче піти шляхом колишнього колеги: "Лежить душа"