Свідомі зірки українського шоу-бізнесу намагаються допомогти Україні у війні з росією. Хтось дає благодійні концерти, хтось збирає кошти на амуніцію та озброєння, але є й ті, хто сам пішов до лав ЗСУ або ТрО.

Щодня ми дякуємо за можливість жити, працювати, пити ранкову каву та спілкуватися з рідними нашим захисникам. Окрім ЗСУ, з перших днів війни багато українців та, зокрема, знаменитостей мобілізувалися для оборони України. Заради спільної мети сміливо та самовіддано, взявши зброю до рук, вони стали на захист держави. І багато хто отримав поранення та навіть опинився на грані смерті…

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк дав поштовх до популяризації пісні "Ой, у лузі червона калина", а зараз продовжує випускати танцювальні відео. Але під час оборони Києва він потрапив під мінометний обстріл та був поранений в обличчя. Сам Андрій сказав, що поранення легке, і за кілька тижнів повернувся до головної роботи. Зараз Хливнюк захищає Україну на Сході.

Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака
Андрій Хливнюк, Фото з Instagram співака

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Телеведучий та блогер Майкл Щур ― Роман Вінтонів — у соцмережах показав уламки снарядів, якими закидали наших бійців російські окупанти. Він пережив три страшенні обстріли і каже, що відчуває себе "термінатором", який пережив пекло. Він відчуває неймовірну злість на ворогів. Саме тому пішов до лав ЗСУ захищати Україну.

Майкл Щур, фото: youtube
Майкл Щур, фото: youtube

Осторонь не залишився і танцівник Дмитро Дікусар, який воює ще з перших днів російського повномасштабного вторгнення. Він вже встиг пережити авіаудар балістичними ракетами, проте завдяки професіоналізму наших солдат майже усім вдалося вижити. Дмитро каже, що у кожній казармі бійці повісили дитячі малюнки та іншу творчість, яка нагадує, кого вони захищають.

Скрін з instagram Дмитра Дікусара
Скрін з instagram Дмитра Дікусара

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, що його життя врятувало банальне запізнення ― при перебазуванні на нову локацію хлопці запізнилися на 30 хвилин, і за цей час по їхній майбутній позиції здійснили ракетний удар. Ракета влучила в бігборд, тому вони врятувалися. А зараз Тополя захищає Харківщину, де дуже гаряче.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Ведучий та ресторатор Даніель Салем показав відео, як хлопці потрапили під обстріл, але було пошкоджено лише транспорт. У перший раз він подумав, що його життя закінчиться, тому що під час поїздки в полі почався обстріл "Градами". Від смерті Даніеля врятував щасливий випадок, адже раніше він обміняв свій улюблений ніж у іншого бійця на бронежилет.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, чому обрав саме "Червону калину": "Моє завдання..."

Раніше ми повідомляли, що Тарас Тополя з "Антитіл" повеселив українців позитивним роликом з фронту: "Коли немає роботи"