Популярний український співак, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя трохи повеселив шанувальників позитивним роликом з фронту. Про це йдеться на офіційній сторінці програми "ЖВЛ" в соціальній мережі instagram.

Тарас Тополя ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення пішов на підмогу українським захисникам. Він підготувався і ще до війни записався до лав тероборони і пройшов курс з надання першої медичної допомоги. Зараз він служить медиком, рятуючи життя бійців і дислокується в Харківській області. А в перервах виходить на зв'язок з шанувальниками в соцмережах.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Так, співак показав, як бойові медики коротають час, коли для них немає роботи. Він разом з товаришем забавно похитав головою в ритм музиці. Цим відео Тарас Тополя нагадав українцям, що навіть у такі темні часи, як зараз, не варто опускати руки і втрачати оптимізм.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Коли у бойових медиків немає роботи - це добре", - підписав ролик Тарас Тополя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Міс Україна Всесвіт" -2020 Єлизавета Ястремська у Франції не буде "зберігати обличчя Путіна" і публічно тикне Макрона в злодіяннях росіян.

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал інформував, Андрій Рибак з "Холостячки" різко висловився на адресу Макса Коржа, який заспівав про дружбу українців і росіян: "Та пішов він на*уй".