Андрій Хливнюк - відомий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс", а також автор безлічі крутих пісень.

Завдяки одній з композицій, не його авторства, він став всесвітньо відомий - мова, звичайно ж, йде про "Червону калину", яку він заспівав у порожньому Києві на самому початку війни.

Андрій Хливнюк, фото: Instagram
Андрій Хливнюк, фото: Instagram

Зараз він в рамках інтерв'ю "Зірковому шляху" поспілкувався з Даніелем Салемом і відповів на дуже цікаве питання. Поки Андрій по дорозі на війну слухає класичний рок, вся країна, все українство світу слухає його прочитання "Червоної Калини".

- Чому саме ти вибрав цю пісню?

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

- Ситуація була така, у мене був короткий сірник навіщо я вам в підрозділі десь позавчора, щодо того моменту, де я співаю. Це було 26 лютого, а 24 мої "обізяни" говорили - хто чим займатиметься. Підрозділ - це така штука, де кожен повинен робити свою справу на своєму місці.

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк

— Моя була задача - пацани, поки я навчуся оперувати РПГ, завдання буде "вести інформаційну роботу". Цією піснею могла стати будь-яка повстанська пісня. Символом цього опора могла б стати будь-яка повстанська пісня, в якій є такі ж коріння, як і в цій пісні. Ми патрулювали або їхали звідкись.

Нагадаємо, Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" зізнався, що планує зробити з осколком міни, який поранив йому обличчя: "Думав викинути до біса"

Як повідомляв "Знай.ua", лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, як доводилося чіпати трупи у звільнених містах: "Це наша робота"

Знай.ua писав, Андрій Хливнюк з "Бумбокс" поїхав на Донбас захищати Україну: "Ситуація напружена"