Роман Свечкоренко - був одним з головних фаворитів другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Сезон закінчився ще півроку тому, тоді ж і стало відомо, що чоловік вже перебуває у відносинах і не дуже сумує через відмову виконавиці. Вона, нагадаємо, категорично налаштована до представників протилежної статі, які перебувають у стані шлюбу. Роман Свічкоренко знайшов собі дівчину - Валерію - і почав будувати майбутнє разом з нею.

Роман Свечкоренко. Фото: Instagram
Роман Свечкоренко. Фото: Instagram
Роман Свечкоренко. Фото: Instagram

Красуня не соромиться демонструвати своє тіло. Вона робила це до відносин із зіркою "Холостячки", продовжує робити це і зараз.

"В процесі фото жодна спина не була зламана", - пише Валерія в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вона постала на дивані, в одному лише купальнику і кедах. Дівчина лежить на животі, піднімаючи попу трохи вгору, щоб був чіткий вигин. Такі кадри не залишили шанувальників осторонь.

Лера Чернецька, фото: Instagram
Лера Чернецька, фото: Instagram

"Вам не потрібен третій у відносинах?", "Яка ваша вага?", "Неймовірний",- пишуть користувачі. Решта коментарів-це вогники ісмайлики з сердечками.

Нагадаємо, зірка "Холостячки" Роман Свєчкоренко згадав про своє фіаско зі Златою Огнєвіч: "Солодка кара"

Як повідомляв "Знай.ua", Романа Свічкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лєра Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула

Знай.ua писав, зірка "Холостячки" Роман Свічкоренко розповів про біду, яка трапилася з його дівчиною і дочкою