Відомий кухар та ведучий кулінарних шоу Ектор Хіменес-Браво показав українцям як приготувати неймовірно смачну страву, відкриваючи свої невеличкі таємниці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗірка у своєму
Ектор розмістив рецептуру в профілі. Для приготування потрібно не багато, але бажано не економити на якості. Отже, для смакоти необхідно:
Тостовий хліб – 2 скибочки, Моцарелла – 300 грам, Шинка – 50 грам, Масло вершкове – 30 грам, Мука – 20 грам, Молоко – 100 мл, Сіль та перець, зелень на декор.
Встигаючи спостерігати за вправними рухами Маестро, ми дізнаємося, що сир треба натерти грубо, викласти на тостовий хліб спочатку сир, потім шинку, потім ще сир і підсмажити це все до золотистої корочки на вершковому маслі. Потім приготувати соус бешамель. для цього розтопити масло, додати борошно та трішки перцю.
Мій секрет, коли готуєш "крок-мес'є" додавати у бешамель тертий сир, а потім перед подачею в духовку також додати сиру.
Шанувальники зазначили, що це доволі дорогий рецепт, але й дуже ситний.
Нагадаємо, раніше ми писали, що колишній Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко нарешті показав свою майбутню дружину.
Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко зробила дінь-дінь зі справжнім чоловіком.
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд.