Відомий кухар та ведучий кулінарних шоу Ектор Хіменес-Браво показав українцям як приготувати неймовірно смачну страву, відкриваючи свої невеличкі таємниці.

Зірка у своєму Instagram розмістив відео-рецепт, як приготувати швидкий сніданок "Крок-мес'є". Ведучій не лише розповідав, але й показав, це готується дуже швидко і виходить дуже смачно цікавий сирний сніданок.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram

Ектор розмістив рецептуру в профілі. Для приготування потрібно не багато, але бажано не економити на якості. Отже, для смакоти необхідно:

Страва від Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram
Страва від Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тостовий хліб – 2 скибочки, Моцарелла – 300 грам, Шинка – 50 грам, Масло вершкове – 30 грам, Мука – 20 грам, Молоко – 100 мл, Сіль та перець, зелень на декор.

Встигаючи спостерігати за вправними рухами Маестро, ми дізнаємося, що сир треба натерти грубо, викласти на тостовий хліб спочатку сир, потім шинку, потім ще сир і підсмажити це все до золотистої корочки на вершковому маслі. Потім приготувати соус бешамель. для цього розтопити масло, додати борошно та трішки перцю.

Мій секрет, коли готуєш "крок-мес'є" додавати у бешамель тертий сир, а потім перед подачею в духовку також додати сиру. Ектор Хіменес-Браво

Страва від Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram
Страва від Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram

Шанувальники зазначили, що це доволі дорогий рецепт, але й дуже ситний.

Нагадаємо, раніше ми писали, що колишній Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко нарешті показав свою майбутню дружину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко зробила дінь-дінь зі справжнім чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд.