Відома співачка Надя Дорофєєва розповіла казус, у який втрапила з Позитивом ще за часів "Время и стекло".

Олексій Дурнєв часто спілкується з зірками, та однією з гостей відомого блогера стала Надя Дорофєєва, яка розповіла про пісню, завдяки якій потрапила в калюжу разом з Олексієм Завгороднім. Уривок з "камінг-аутом" розмістили у фан-акаунті TikTok Наді Дорофеєвої.

Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот TikTok
Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот TikTok

Надя розповіла, що хтось із фанів розмістив трек, та підписав, що це співають нібито "Время и стекло". Коли Надя з Позитивом побачили та послухали пісню, то просто посміялися і забули.

Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот TikTok
Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот TikTok

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Минуло три роки, і їх запросили на корпоратив, весілля. Вони заспівали всі пісні зі свого репертуару, але наречена все чекає і чекає найважливішу для неї. Коли всі пісні були заспівані, наречена піднялася на сцену і запитала, а коли ж ви заспіваєте от ту пісню, і наспівала її.

Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот TikTok
Надя Дорофєєва. Фото: cкриншот TikTok

Тоді Надя і Позитив зрозуміли, що вони переплутали і думали, що це дійсно пісня "Время и стекло". Коли артисти заявили, що це не їхня пісня, то розчаруванню нареченої не було меж. Як виявилося, артистів запросили саме через цю пісню.

@doroface

А ви теж думали що це їхня пісня?😂❤️#надядорофеєва #dorofeeva #времяистекло #позитив #україна #ситуаціясюр

♬ оригінальний звук - doroface

Нагадаємо, раніше ми писали, що Христина Горняк та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком незважаючи на війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко нарешті показав свою майбутню дружину.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Цибульська розповіла, що значить бути артисткою в її розумінні.