Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації і ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людина.

Оля Цибульська опублікувала короткий, але дуже яскравий відеоролик зі свого недавнього благодійного концерту. У кадрі артистка запально танцює і співає в оточенні численних фанатів. Все це супроводжується промовою Цибульської про те, що вона відчуває велику соціальну відповідальність, будучи зіркою.

Скріншот з Instagram, Оля Цибульська
Скріншот з Instagram, Оля Цибульська

За словами Олі, вона завжди знала, що бути артисткою це не тільки про якісь поблажки, знижки або впізнаваність, але також вона має можливість допомагати рідній країні і співвітчизникам в такий важкий час.

"Бути артисткою - це не тоді, коли тобі роблять в магазині знижку і бабусі-консьєржки впізнають, це трохи більше", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наприклад, виступати на подібних концертах і збирати гроші для бійців з ЗСУ, постраждалих у війні сімей, а ще відвідувати дітей в лікарнях і центрах переселенців.

"Я бачу, що можу приносити користь", - з гордістю заявила Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська осідлала Віталія Козловського, як неприборканого жеребця: "Щасливий"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська хотіла на старості років обзавестися будинком в Іспанії і молодим коханцем, але війна внесла корективи в плани

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська заговорила про цінності українських жінок і згадала про Гітлера, який ненавидів червону помаду