Українська співачка та модель, яка від початку повномасштабної війни перетворилася на активну волонтерку, прочитала відомий вірш поета Олександра Олеся "Чари ночі".

Шовковий голос співачки, її неймовірна чуттєвість, та сенси, про які веде автор популярної поезії, зачарували українців. Відео Даша Астаф'єва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram

Коли Даша читала вірш, її лице наче світилося внутрішньою гармонією, це помітили шанувальники, які відгукнулися у коментарях та вподобайках.

Українці не стримали подиву та закоханості у голос співачки. Під дописом назбиралося багато коментарів та лайків. Хтось зізнався, що заплакав, хтось - розчулився до виразів глибших емоцій. Зрозуміло одне, що ніхто не лишився байдужим.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram

"Дуже світло", "Мій улюблений вірш", "Неймовірно, дякую всім серцем", "Дуууууже красиво, дуже", "До мурашок", "Чари Астафьєвої!!! Супер!", "Ох як мелодійно ! Капець!", "Даша!!! Твій голос повинен звучати всюди", "Українська мова дуже тобі личить", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, колись вірш "Чари ночі" стали в основу неймовірно красивої пісні, яку виконувала Ніна Матвієнко. Але Даша прочитала поезію по-своєму, усвідомлюючи сенс кожного слова, адже війна багатьом українцям дала відчути справжню цінність життя, молодості, миті, щастя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Христина Горняк та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком попри війну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко нарешті показав свою майбутню дружину.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Репяхова на 28-річчя загадала те, про що мріють всі українці.