Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова показала, який милий тортик вона купила до свого дня народження і написала свіжий пост з цієї радісної нагоди. 13 червня дружині Віктора Павліка виповнюється 28 років, а їх спільному синові на наступний день 1 рік.

Репяхова і Павлик, фото з Instagram
Репяхова і Павлик, фото з Instagram

На крихітному, але дуже симпатичному торті було написано: "Скоро перемога, а поки святкуємо твої 28". Репяхова в підписі до публікації зазначила, що цього знаменного дня дійсно залишилося чекати недовго.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"І в свій особливий день, день народження, я бажаю всім нам мирного неба, справедливості і великого майбутнього нашій найкращій країні", - додала дівчина.

Шанувальники залишили Репяховой безліч теплих слів і побажань, а також підтримали її в тому, що Україна обов'язково і дуже скоро переможе свого найлютішого ворога.

Нагадаємо, Катя Репяхова розповіла про дивовижний парадокс - перебувати вдома в небезпеці краще, ніж за кордоном: "Наша реальність"

Як повідомляв Знай.uа, Репяхова показала зворушливий момент возз'єднання з Павліком - про це мріють багато сімей: "2 місяці розлуки і знову разом"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова показала, як проходять її безтурботні будні в Ізраїлі, поки Віктор Павлік працює заради перемоги в Україні