Відома співачка та учасниця проєкту "Холостячка" розповідає про зміни у своєму житті

Злата Огнєвіч в Іnstagram-сторіс поділилася з шанувальниками подробицями свого особистого життя. І говорить вона на жаль, не про кохання. Війна змінила її спосіб життя.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Тепер співачка все більше подорожує з благодійними концертами, в неї мало часу на перепочинок. Останній раз вона відпочивала не на морі, а в Києві. Крім того, вона розповіла, як починається та закінчується її день.

Своє відео сторіс вона підписала так:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кожен мій день починається та закінчується однаково"

Співачка каже, що продивляється купу новин у різних пабліках, Злата хоче дізнатися, що сталося в Україні за той час, коли вона була на концерті, гуляла містом або просто була в дорозі, їхала на концерт.

Злата Огнєвич. Фото: скрин відео
Злата Огнєвич. Фото: скрин відео

Також вона подякувала збройним силам України за те, що вони сантиметр за сантиметром захищають Україну. У наступному відео вона зробила такий допис:

"Я дивлюсь як наші ЗСУ борються! Сантиметр за сантиметром борються за нашу свободу!"

Злата Огнєвич. Фото: скрин сторіс
Злата Огнєвич. Фото: скрин сторіс

Нагадаємо, Злата Огнєвіч дала українським бійцям шанс на життя і залікувала душевні рани: "Людина з великої літери".

До слова, шанувальники нервують: "холостячка" Злата Огнєвіч попередила коли їй співати неможливо.

Раніше ми писали, що Олексій Тригубенко відхрестився від стосунків із Златою Огнєвіч, занадто багато було на "Холостячці": "Я краще Еллерту подзвоню".