Відома українська співачка Наталія Могилевська знайшла інноваційний спосіб вберегти життя захисників на передовій. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська поділилася, що українські винахідники розробили спеціальний захист від тепловізорів, який може сильно допомогти захисникам на передовій. Технологія дозволяє добре маскуватися, і в рази знижує ймовірність бути виявленим ворогом.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Такого немає ще в Україні! Українські винахідники розробили супер-захист від тепловізорів під назвою Суpol і довірили мені представляти дану розробку. Це захисний костюм, який не пропускає тепло людського тіла і добре маскує наших військових", - розповіла співачка.

Могилевська зазначила, що забезпечувати бійців ЗСУ вже допомагають актори "Квартал 95", а також музикант Коля Сєрга, втім, фінансового забезпечення все ж не вистачає. Вона закликала всіх небайдужих допомогти посилити українських захисників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"До нас вже приєдналися "95 квартал", Коля Серга, але наших коштів не вистачає, а запитів дуже багато. Тому ми шукаємо спонсорів і меценатів і всіх бажаючих, охочих приєднатися до нашої справи", - додала зірка.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Влад Яма готовий працювати руками і з голим торсом за великі гроші, поки війна: "Дорого, дуже".

Також наш портал писав, Коля Сєрга знайшов, як "покарати" Регіну Тодоренко, відшукавши її брата під Одесою: "Виправити родове прокляття".

Крім того, наш портал повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єднається з легендарною Metallica, але без зброї в руках: "Рідні очі".