Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук зізналася, що за останні місяці часто плаче. Про свій емоційний стан вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже четвертий місяць триває війна і за цей час багато українців вимоталися як фізично, так і психологічно, адже дізнаючись про звірства окупантів дуже складно стримати емоції.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Так, зірка "одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук зізналася, що за весь цей період досить часто не могла стримати сльози. За її словами дуже багато емоцій викликають історії маленьких українців, яким незважаючи на юний вік довелося побачити більше болю, ніж будь-кому за все життя. Актриса зазначила, що весь світ повинен дізнатися про злочини окупантів, які вторглися в мирну країну і позбавили людей нормального життя.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коли я чую історії дітей, які за своє коротке життя вже встигли пережити смерть близьких і друзів, обстріли, життя в підвалах, зраду і насильство, я плачу. Бо це злочин, про який потрібно кричати на весь світ і не мовчати", - зізналася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Саліванчук розповіла про безперервні сварки з чоловіком: "Все, розлучаємося".

Також наш портал писав, Ірина Федишин влаштувала романтичні посиденьки з красенем, поки немає поруч чоловіка: "Встигли між концертами".

Крім того, наш портал писав, Олі Поляковій довелося викреслити з життя всіх друзів через війну: "У людей в голові телевізор з купою г*вна".