Відомий український телеведучий і журналіст Анатолій Анатоліч показав найдорожче в житті і закликав українців бути єдиним цілим і боротися, щоб жити у вільній Україні. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анатолій Анатоліч розчулив шанувальників ніжним знімком з маленьким сином і зазначив, що діти це найголовніше в житті, а російські окупанти це забирають. Він підкреслив, що за час повномасштабної війни від рук загарбників загинуло майже 300 маленьких українців.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Анатоліч подякував ЗСУ, без старань яких жертв було б в рази більше. Телеведучий закликав українців, які знаходяться не на фронті бути єдиним цілим і не свариться через дрібниці. Він нагадав, що є спільний ворог, якого потрібно перемогти, щоб діти мали світле майбутнє.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Слава ЗСУ за життя наших дітей, яких ми рятували і продовжуємо рятувати від російського світу. Всі хто зараз не на фронті, не забувайте, що ми робимо свою справу. Кожен, хто зараз працює, працює на нашу спільну перемогу. Разом ми сильніші. Давайте не будемо ср*тися, а будемо плечем один для одного!",- зазначив телеведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Євген Кошовий розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє".

Також наш портал писав, Влад Яма готовий працювати руками і з голим торсом за великі гроші, поки війна: "Дорого, дуже".

Крім того, наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єднається з легендарною Metallica, але без зброї в руках: "Рідні очі".