Українська співачка Оля Цибульська розповіла, які важливі зміни відбулися в ній за останній час. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережах, де не тільки ділиться яскравими кадрами з життя, а й активно спілкується з шанувальниками, дозволяючи задавати хвилюючі їх питання. Так, цього разу у зірки поцікавилися, чи відбулися з нею якісь глобальні зміни.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Оля Цибульська зізналася, що за великим рахунком все залишилося на своїх місцях. Наприклад, важливі до повномасштабної війни речі, такими і залишилися. Втім, як зізналася зірка вона і перестала боятися кардинальних змін і перестала метушитися через дрібниці.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Складно сказати однозначно. Більшість життєвих принципів не змінилося. І я зраділа. Тому що, те, що важливим було до повномасштабної війни - залишилося таким і зараз. Напевно, менше суєти. Не хочу витрачати сили на те, що можна не робити. Відчула своє безсилля і велику силу одночасно. Кардинальні зміни у всьому тепер не лякають. Тому що найголовніше і те, що дійсно Моє - буде зі мною. А решта-суєта", - поділилася співачка.

Раніше Знай повідомляв, ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов зізнався, як ставиться до родичів в Росії: "Визнати вкрай прості речі".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва поринула в "Чари ночі", і нагадала українцям, що не слід відкладати життя на потім: "Одна лише мить".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч: "Завдання - вижити".