В Мережі показали стильний образ Лізи та Гаррі Галкіних

Світлина з'явилась в Іnstagram-акаунті шанувальників співачки.

Алла Пугачова, фото: кадр з відео
Алла Пугачова, фото: кадр з відео

Як відомо, через власні політичні погляди Пугачова разом з Максимом Галкіним були змушені виїхати до Ізраїлю. З того часу вони не часто балують фанатів світлинам Гаррі та Лізи.

Проте фанати засумували за дітьми зіркової пари та показали в мережі їх фото, коли вони ще мешкали у своєму замку. Світлину вони підписали:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"На стилі. Як вам образ?"

На фотографії Гаррі у стильній короткій чорній куртці, оздобленій у рокерському стилі. Хлопчик позує на сходах теж відповідно до вбрання.

Ліза не відстає від брата. Вона вдягла косуху, чорну спідницю та чорне взуття. Позує на сходах замку теж відповідно образу.

У коментарях шанувальники оцінили стильні образи зіркових дітей. У коментарях вони написали, що у них гордий стиль, а головне, щоб було зручно:

"Они замечательные, но когда же они так выросли! Мне очень нравится стиль и вашим прекрасным детям очень нравится! Будьте здоровы и счастливы!"

"❤️Мне нравится ❤️❤️❤️Гордый стиль, так под эту ❤️❤️❤️аккуратную интеллигентность и ложится."

"Классно!!!! Лишь бы было удобно!!!!👏"

Нагадаємо, в мережі показали, як виросли діти Пугачової та Галкіна: “Такі дорослі вже”.

До слова, Максим Галкін впіймав Аллу Пугачову і доньку на гарячому - намагалися приховати від батька: "Другий головний талант".

Раніше ми писали, що Максим Галкін і Алла Пугачова похизувалися талантами своїх дітей: тепер видно у кого вдалися Ліза і Гаррі.