Відомий російський шоумен і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін поділився серією нових фото з дітьми, що підросли. Кадри з фотосесії артист показав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в розкішному замку в невеликому селі Грязь і виховують двох чудових дітей - Гаррі і Лізу. Двійнята не по роках розвинені і часто радують зіркових батьків, а ті хваляться досягненнями юних обдарувань перед шанувальниками.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

Так, цього разу Максим Галкін показав серію фото з дітьми. Судячи з усього це була справжня фотосесія, щоб залишилися спогади про їхню юність. Гаррі і Ліза позують в різних позах і в різних нарядах. На одному фото Син Галина сидить, схрестивши ноги в жовтому светрі, а на іншому позує вже в костюмі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ліза ж як справжня дама позувала в симпатичній спідничці і блузці. На одному з фото дівчинка з'явилася в більш сміливому вбранні - шкіряній сорочці.

"Ростуть дітлахи. Як час летить!",- підписав фото Галкін.

Шанувальники прийшли в захват від нових фото.

"Доча мамина копія, а сина ваша", "спасибі за фото, дуже красиво і так зворушливо, діти вже зовсім дорослі", "Ой які милашки", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Максим Галкін зізнався, як важко бути батьком — згадав і про економію на Пугачовій: "Це гріх".

Також ми писали, вагітна Діана Арбеніна показала свій живіт на останніх термінах: "Матуся космос".

Нагадаємо, Аллу Пугачову обізвала "селом" відома співачка - Максима Галкіна це розлютить: "Хоча і живе в замку"