Український співак, фіналіст шоу "Х-фактор", родом з Маріуполя, Олександр Кривошапко вирішив записати відеозвернення до громадян, які мають нахабство відправляти його воювати.

Спочатку згадаємо, що вже більше десяти років тому він брав участь у "Танці з зірками", де був у парі з Ілоною Гвоздьовою. Ролик Кривошапко триває зовсім недовго, всього 30 секунд. Але чоловікові вдалося довести, що звернення до нього з подібними меседжами безпідставні і дурні.

Олександр Кривошапко, скрін instagram
Олександр Кривошапко, скрін instagram

"У цьому відео я хочу відповісти всім тим, хто щодня відправляє мене до складу українських військ. Вже 2,5 місяці я перебуваю на контракті з добровольчим батальйоном. Просто не давав цьому широкого розголосу. Через те, що паралельно з цим займався іншою справою - нашим благодійним фондом. Тому не переживайте, з духом тут все добре", - заявляє Виконавець.

Олександр Кривошапко
Олександр Кривошапко

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Користувачі в коментарях відразу ж відзначили, щоб хлопець не звертав увагу на подібні заяви.

"Братан, не звертай уваги на інтернет воїнів, які самі нічого не зробили!", "Саша, ти не повинен звітувати! Спасибі, за те, що ти робиш", "Саш, ви робите таке круте, що тим, хто кричить - і не снилося!", - пишуть вони.

Нагадаємо, Олександр Кривошапко розповів, чому його рідні змушені були пішки виходити з Маріуполя

Як повідомляв "Знай.ua", "Справжній десант": Позитив розповів, як допомагає українським дітям подолати жахи війни

Знай.ua писав, артилерист ЗСУ порадував ще однією "Чорнобаївкою", російські танки гинуть десятками: "Вони лізуть - ми їх знищуємо"