Відомий український журналіст та телеведучий Олексій Суханов розповів про спілкування з родичами з РФ

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Україна в шоу "Вечір з Україною".

Олексій Суханов. Фото: скрин відео
Олексій Суханов. Фото: скрин відео

У минулому російський, а тепер український ведучий програми "Говорить Україна" та журналіст Олексій Суханов розповів про спілкування зі своїми родичами з Росії. Варто зазначити, що з дитинства Олексій вів самостійне життя, він не обговорював з родиною своє місце роботи та навіть коли емігрував до України.

Ведучий під час розмови сказав, що зараз у нього немає ні сил, ні бажання спілкуватися з родичами з Росії, хоча зауважив, що спроби в нього були. Проте повторювати їх в нього бажання немає. Він підкреслив, що війна зірвала багато масок, а для нього краще залишатися собою, ніж жити в такій родині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми не спілкуємося. У мене немає бажання. У мене немає, а ні сил щось доводити, а ні бажання чути те, що лунає з того бокую. Були спроби, але щось таке влаштовувати знову у мене бажання немає. На що? Ви знаєте, війна дійсно багато масок зірвала, але мені краще залишатися собою, ніж бути в такій родині, яка тебе не розуміє і дійсно не може визнати вкрай простих речей. Навіщо така родина", - сказав Суханов.

Раніше ми писали, що Олексій Суханов з шоу "Говорить Україна" заявив, що Собчак лялька путіна, а Дудь - пропагандист: "Я не вірю їм".

До слова, Вова Остапчук перетворився на "уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика: "Головне прагніть, це прекрасно".

Раніше ми писали, що Олексій Суханов показав, що лікує душу, та наповнює її сенсами.