Відома українська співачка Оля Цибульська здивувала несподіваним "перевтіленням" і розповіла шанувальникам маловідомий факт про свої уподобання. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська обожнює спілкуватися з шанувальниками за допомогою соцмереж і завжди радує їх новими фото і відео, в яких показує, що відбувається в її житті. Примітно, що зірка нерідко приправляє все гумором, що робить інформацію максимально цікавою для фанатів.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу вона вирішила також трохи повеселити шанувальників і за допомогою спеціального фільтра додала собі на відео вуса. У такому незвичайному амплуа Оля Цибульська дуже нагадала Павла Зіброва, який відомий своїми пишними вусами.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як виявилося такий незвичайний образ зірка вибрала, щоб розкрити фанатам маловідомий факт про себе. Вона розповіла, яким парфумом любить користуватися.

"Я легко змінюю бренди. Для мене головне, щоб запах був унісекс. Не люблю жіночих солодких таких ароматів. Люблю щось цікаве. Зараз з перцем", - поділилася Оля Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знгай повідомляв, Оля Цибульська розповіла про глобальні зміни, які з нею відбулися: "Менше метушні.

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва поринула в "Чари ночі", і нагадала українцям, що не слід відкладати життя на потім: "Одна лише мить".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч: "Ззавдання - вижити".