Відомий український телеведучий, шоумен, волонтер Сергій Притула захопив Машу Єфросиніну своїми подвигами Заради зміцнення бійців ЗСУ. Новий фотозвіт про волонтерську діяльність ведучий зробив на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Притула ще задовго до повномасштабного російського вторгнення активно займався волонтерством і допомагав бійцям, які перебували на Донбасі. Коли почалася повномасштабна війна телеведучий розкрився в повній мірі і став справжнім рекордсменом з надання допомоги ЗСУ.

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Так, цього разу телеведучий показав нову партію допомоги для захисників. Він присів на тлі десятків коробок з дронами, які готуються до відправлення на фронт.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це не просто десятки дронів на мільйони гривень. Це сотні збережених життів наших воїнів! Тому, не зупиняємося!!!! Працюємо, панове!",- підписав публікацію Сергій Притула.

Подвигами Сергія Притули, зокрема захопилася телеведуча Маша Єфросиніна.

"Прям не знаю, що більше: люблю тебе або пишаюся!!!",- написала вона в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Євген Кошовий розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє".

Також наш портал писав, Влад Яма готовий працювати руками і з голим торсом за великі гроші, поки війна: "Дорого, дуже".

Крім того, наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss об'єднається з легендарною Metallica, але без зброї в руках: "Рідні очі".