Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Його дружина Юлія Бойко теж має багато шанувальників у соцмережі і частенько розміщує цікаві пости. Дівчина вперше записала розмовне відео для своїх шанувальників за довгий час, так як у неї не було настрою і сил через військові дії в Україні. Тепер же вона налаштована повертатися в колишнє життя.

"Я, як і кожен з нас, дуже переживала за свою країну, майбутнє. Кожні мої історії закінчувалися сльозами. Мені знадобилося три місяці, щоб зустрітися тут з вами", - поділилася дівчина.

Скріншот з Instagram, дружина Анатоліча
Скріншот з Instagram, дружина Анатоліча

Юла також розповіла, що з першого дня війни не одягала красивого вбрання, стерла всі свої спортивні костюми. Але підвернувся випадок, вона вирушила до друзів в сукні.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дружина Анатоліча підкреслила, що з першого дня війни багато всього сталося і цей час пролетів для неї, немов ціле життя. Вона зрозуміла, що пора забути про все, як про страшний сон і продовжувати жити.

"Ми повинні бути сильними і незламними! Заради нас, заради майбутнього, заради близьких і самих себе. І на зло рашистам", - заявила Юла.

Раніше ми писали про те, що Анатолій Анатоліч розповів, які українці вплинули на майбутнє країни і хто буде її відновлювати після війни

Як повідомляв Знай.uа, дружина Анатоліча розповіла, як їй погрожували росіяни за правду про війну в Україні: "Хотіли посадити у в'язницю, в Сибір"

Також портал Знай.uа писав, з успішного телеведучого в роботягу: Анатолій Анатоліч пішов на несподіваний крок заради України