Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

15 червня Катерина Репяхова і Віктор Павлік відзначають день народження свого спільного сина. Михайлу виповнився 1 рік, а його молодій мамі 14 числа 28 років. Дівчина показала святкове вбрання хлопчика, кадри з фотосесії і те, як він поїдав іменинний торт.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

У підписі до публікації Репяхова написала, як сильно вона любить Михайла і подякувала йому за сенс життя, а також поняття безумовного почуття, яке є у кожної матері до дитини.

"Завдяки тобі, я знаю, що таке безумовна любов до кожної клітини, до глибини мого серця. Моя любов до тебе більше, ніж Всесвіт... і я проведу тебе через все дитинство найщасливішим хлопчиком. Обіцяю ❤️", - зворушливо написала дівчина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Віктор Павлік в коментарях під відеороликом подякував Репяховій за сина, а шанувальники привітали малюка з його першим роком життя.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Раніше ми писали про те, що Репяхова показала зворушливий момент возз'єднання з Павліком - про це мріють багато сімей: "2 місяці розлуки і знову разом"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про біду, яка трапилася з її сином: "Все життя пролетіло перед очима"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова мріє "збагрити" сина Віктора Павліка в дитсадок, щоб знайти для себе час: "Складно поєднувати материнство і роботу"