Актриса фільмів для дорослих з України, зірка 11 сезону романтичного шоу "Холостячка" Адель Асанті відповіла своїй "колезі" з росії.

Дівчина не розгубилася, коли Лола Тейлор записала звернення до Президента України Володимира Зеленського, який згуртував весь наш народ перед обличчям спільного ворога. Глава держави не втік 24 лютого 2022 року, коли рашисти почали повномасштабну війну проти нашої країни, а зараз ця актриса чомусь вирішила, що він буде її слухати.

Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента
Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента

"Порноактриса з рф запропонувала президенту України Зеленському скласти зброю за можливість переспати з нею. Моє звернення зараз до Зеленського. Зеленський, будь ласка, кинь зброю. Якщо ти це зробиш, то я тобі дам, бо не потрібна ця війна нікому. Просто потрібно здатися, щоб не страждали, так би мовити, мирні люди і все", - заявила Лола Тейлор.

Хоча з такими словами і мізками їй краще б звернутися до рашистського президента з подібним проханням, бо саме він повів їх по шляху злиднів та ізоляції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

@_noname_0104

#зеленский

♬ оригинальный звук - elvinsafarov118

"Друзі, не можу пройти повз цього відео і хочу відповісти Лолі Тейлор - краще б вона сіла своєю "піхвою" Путіну на обличчя, тоді б війна закінчилася", - заявила Адель Асанті.

Користувачі оцінили цей жест актриси фільмів для дорослих з України і вирішили доповнити її пропозицію деякими, можливо, неприємними деталями.

"Походу села, що він в комі", "Так би мовити, задихнеться від запаху риби", "Таке хімічна зброя на жаль заборонено", "Так може йому подобається запах surströmming", "В сенсі, він би в ній і потонув?", - пишуть вони в коментарях.

@_noname_0104

сразу же ответили ))))#🤣🤣🤣

♬ оригинальный звук - elvinsafarov118

Нагадаємо, Лола Тейлор запропонувала Зеленському здатися в обмін на інтим, але "колега" Адель Асанті її швидко приструнила: "Путіну на обличчя"

Як повідомляв "Знай.ua", учасниця "Холостяка" Юлія Зайка розкрила секрет жіночого щастя, навіть Михайло Заливако не потрібен: "Цінувати те, що є..."

Знай.ua писав, колишня зірка фільмів для дорослих Адель Асанті з "Холостяка-11" виходить заміж, поки Злата Огнєвіч залишається зовсім одна