Ексучасниця групи YUKO і сольна співачка Юлія Юріна нарікає на те, що всі повинні отримувати українське громадянство за правилами.

Юлія розповіла, чому досі не може отримати громадянство України. Співачка вже 10 років живе в нашій країні, одружена з українцем, але досі має "орківський" паспорт.

Юлія Юріна, фото: Instagram
Юлія Юріна, фото: Instagram

"Коли я дізналася, що Невзоров і Овсянникова намагаються отримати українське громадянство, мене та інших людей, які в такому ж становищі як і я, це обурило. Люди повинні проходити ті ж самі процедури, і вони повинні розглядатися так само, як і ми. Я і мої друзі, які також мають орківський паспорт, намагалися змінити червону книжечку на блакитну, але ми проходимо дуже важкий шлях бюрократії", - висловилася Юлія Юріна.

З початку нападу Росії на Україну Юлія, разом з командою Masterskaya Івана Дорна (які з 24 лютого розірвали всі зв'язки з Росією), створили Гуманітарний штаб. Дівчина нікуди не виїжджала і знаходиться в Києві.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Юлія Юріна, фото: Instagram
Юлія Юріна, фото: Instagram

Щодо сім'ї Юріної, яка знаходиться і живе в росії, вони як і всі росіяни ведуться на слова своїх політиків. З татом і бабусею співачка давно не спілкується, але з мамою контактувала до приходу повномасштабної війни. Її мати вірить, що українці стріляють один в одного, що ми фашисти і що президент наш – клоун.

@muzvar.ua

На Нацвідборі-2019 Притула майже «пообіцяв» Юлі допомогти з цим питанням, але цього не сталось #юляюріна #галинагуляла #громадянство #українськапісня #yuko #юко

♬ Чорна хмара - ЮЮ

Нагадаємо, ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов зізнався, як ставиться до родичів у росії: "Визнати вкрай прості речі"

Як повідомляв "Знай.ua" Ника Білоцерківська готова відректися від росії назавжди і спалити паспорт: "Зараз нічого ганебніше бути не може"

Знай.ua писав, дочка Олександра Невзорова, який отримав українське громадянство, відзначилася проросійською позицією: "Нацист"