Тоня Матвієнко - відома українська виконавиця, донька народної артистки Української РСР та Героя України Ніни Матвієнко.

У середу, 15 червня 2022 року, співачка відзначає 5-річчя з дня весілля з іншим артистом - Арсеном Мірзояном, з яким Антоніна зустрілася на шоу "Голос країни".

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

"Ура! 5 років з Вашого весілля. Нехай ваша любов з кожним роком буде тільки міцніше!", - написала зірковий стиліст, опублікувавши шикарне відео, з дуже зворушливим моментом, який проходять всі молодята.

На відео зображений момент, як Арсен і Ніна обмінюються кільцями і згодом тримаються за руки, дивлячись один на одного. Ведучим виступив улюбленець вовчиць Олег Винник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

"Яке відео😍", "Вітаю вас мої дорогі! Будьте завжди щасливі і кохані один одним!", "Які вони милі", "Дуже зворушливо. МИРУ І ЛЮБОВІ МОЛОДИМ!", - пишуть користувачі в коментарях.

Але все ж хочеться відзначити пропажу Олега Винника, який з початку війни опублікував досить мало публікацій в Instagram. Невідомо, чи займається він зараз волонтерською діяльністю або ж знаходиться десь в Німеччині, де і живе.

Нагадаємо, Антоніна Матвієнко показала, що дочка Арсена Мірзояна відіслала Героям України: "Молимося за вас"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Антоніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про розлуку з дружиною: "Дочка не розуміла, що потрібно кудись бігти"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко відповіла на чутки про розставання з Арсеном Мірзояном: "Чоловіка не бачу"