Григорій Решетник - відомий український телеведучий, в першу чергу - як головна особа романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка".

24 лютого 2022 почалася повномасштабна війна проти рашистів, тим самим поставивши на паузу безліч проектів, включаючи і 11 сезон з Алексом Топольським. Зараз Григорій Решетник знайшов, як ділитися з шанувальниками цікавинками.

Григорий Решетник, фото: Instagram
Григорий Решетник, фото: Instagram

Він випустив шоу "Як ти?", в рамках якого вже цієї суботи, 18 червня 2022 року, поспілкується з першим "Холостяком" Максом Чмерковським - чемпіоном світу з латинських танців та членом журі "Танці з зірками".

"Ексклюзивно: Чмерковський розповість, як опинився під обстрілами в Києві і взяв ситуацію під контроль, чим довелося пожертвувати заради українців і чому дружина не поділяє всі його погляди", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

У якийсь момент Макс заявляє, що він з дружиною разом вже протягом 8 років, проте протягом усього цього часу вона чогось не може зрозуміти... але чого, ми дізнаємося тільки в суботу.

Макс Чмерковський, фото: Instagram
Макс Чмерковський, фото: Instagram

— Все у нас такі герої нікуди плюнути (коментатор).

Це погано? (модератор Instagram-сторінки "Холостяка").

— Нудить трохи, перевищення цінностей.

Нагадаємо, поки Богдан кинула Заливако: колишня Макса Чмерковського з "Холостяка" Олександра Шульгіна народила дочку від супермена

Як повідомляв "Знай.ua", "Божевілля, трагедія, жах": Максим Чмерковський показав світу мертві тіла російських загарбників в Україні

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" Максим Чмерковський розкрив американцям правду про війну в Україні: "Бореться за всіх нас"