Українська актриса, гумористка і учасниця "Дизель Шоу" Яна Глущенко часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 140 тисяч осіб.

Зараз вона в Stories вирішила нагадати громадянам про захисників з "Азовсталі", які більше двох місяців героїчно протистояли противнику, будучи в оточенні.

Яна Глущенко. Фото: Youtube
Яна Глущенко. Фото: Youtube

Згодом командування віддало наказ зберегти свої життя, тим самим їх перевели до тимчасово окупованого міста Оленівка, Донецька область. Зараз наш Уряд робить все можливе, щоб повернути всіх воїнів на підконтрольну нам територію живими і неушкодженими.

"Вони не повинні пропадати з інформаційного простору, поки не повернуться додому", - пише Яна Глущенко в публікації.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Яна Глущенко, скріншот: Instagram Stories
Яна Глущенко, скріншот: Instagram Stories

Згодом їй написав невідомий любитель "руського міра", який порахував, що його думка з образами на адресу українських військовослужбовців - важлива. Яна Глущенко порадила йому йти в напрямку російського корабля.

"Нагадаю: ідіть нах*й", - заявила актриса.

Яна Глущенко, скріншот: Instagram Stories
Яна Глущенко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Крутоголов, Сморигін, Глущенко - "Дизеля" похвалилися найдорожчими скарбами в житті: "Символічно склалося"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безцінну працю українців для своїх захисників

Знай.ua писав, Яна Глущенко з "Дизель шоу" після перемоги України хоче подарувати чоловікові дівчинку: "Ось такі у мене плани"