Українська психологиня Наталія Холоденко, яка брала участь у багатьох соціальних проєктах, переконана, що саме зараз відбувається визначення подальшої долі розвитку усього людства.

Про це вона пише у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. За словами Наталії Холоденко зараз епоха інформаційного фашизму, коли постійні цинічні звинувачення, абсурдні відеоролики, статті стали більш авторитетними джерелами інформації, ніж рідні люди.

"Зараз відбувається не просто загострений бій світла й темряви, а визначення подальшої долі розвитку людства. Справжня боротьба між тоталітарним та демократичним режимами, на жаль, для багатьох європейських політиків не до кінця очевидна. У якому світі будуть жити наші діти? Чи справдяться всі ті фантастичні фільми про підпорядкованих одному режиму людей у робах, у яких немає вибору та повний контроль навіть над думками?", - йдеться у повідомленні. Наталія Холоденко

Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon
Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon

Наталія Холоденка звертається до українців із закликом про те, що
ми не маємо права зневіритися. Водночас не варто втрачати тверезість, не оптимістично, а саме максимально реалістично оцінювати всю ситуацію.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Психологиня зізнається, що вона не вірить в те, що європейські політики усвідомлюють трагічні наслідки своєї некатегоричної позиції. На її думку, агресори ще ні разу не отримали достойну історичну відсіч.

"Світ не засуджує кровопролиття, його не цікавить екологія, яка також страждає від війн. Світ цікавлять тільки гроші, а життя окремої людини так і не стало справжньою цінністю. Ми живемо, як дикуни, тільки замість стріл та арбалетів у людства в руках дуже тяжка зброя… Чи досягнемо ми гуманізму?", - йдеться у повідомленні. Наталія Холоденко

Нагадаємо, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України"

Також ми писали, Наталія Холоденко "накинулася" на Софію Стужук, яка заговорила про війну через 2 місяці: "Боже, яка подія"

Нагадаємо, психолог Наталія Холоденко викрила фальшивих блогерів: "Це неповага до людей, які сидять без води та світла"