Відома українська психологиня Наталія Холоденко, яка брала участь у багатьох соціальних проектах, зараз активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram і роздає шанувальникам цінні поради. Кількість підписників жінки вже перевалила за 450 тисяч.

Цього Наталія Холоденко у своїх Insta Stories згадала популярну блогерку Софію Стужук, яка не послідувала прикладу колег і вирішила промовчати про війну в Україні, яку розв'язала росія.

Софія Стужук, фото: Instagram
Софія Стужук, фото: Instagram

Психологиню обурило те, що дівчина з початку бойових дій ніяк не висловила свою громадянську позицію в соціальних мережах, при тому, що у неї велика аудиторія. За Софією Стужук в Instagram стежить більше 5 мільйонів чоловік. Холоденко зазначила, що з 24 лютого на акаунті дівчини не було жодного поста в підтримку України, тільки публікації про її особисте життя, але ось, в травні місяці вона "прокинулася" і заявила, що війна дійсно йде.

"Боже, у нас яка подія в Україні. Мало того, що ми перемогли на Євробаченні, так Софія Стужук, за моїми прогнозами, пропала і рівно через 2 місяці з'явилася. Вона не могла визначитися, що ж там в Україні, а тепер вона вже зрозуміла, що росія напала на Україну", - сказала психологиня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Холоденко переглянула аккаунт Софії Стужук і залишилася незадоволена тим, як та себе підносить: "Сильна і незалежна мама з обкладинки Playboy". Більш того, вона порівняла її з українськими зірками Регіною Тодоренко і Ані Лорак, що живуть в росії, які теж вирішили промовчати щодо війни в їх рідній країні.

Нагадаємо, Софія Стужук зганьбилася, ридаючи про війну, а потім показуючи попу з "любов'ю" до росіян: "У соплях взагалі"

Як повідомляв Знай.uа, ззірка "Холостяка" Надін накинулася на Софію Стужук: "Гроші цього не варті"

Також портал Знай.uа писав, що блогерка Софія Стужук уявила себе росіянкою і забула про Україну в Дубаї: "Обережно"