Відомий комік "Кварталу 95" записав чергову пародію

Відео він розмістив в соціальній мережі Іnstagram.

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Цього разу відомий актор та пародист Зеленського Юрій Великий представив нову роботу, в якій він грає роль головного працівника бункера та називає його "калцентр". Він скаржиться на непросту роботу, після якої відмокає у ванній з антисептиком.

Варто зазначити, що своїм «козирем» у гуморі актор вважає пародії. В арсеналі Юрія Великого великий список пародій на популярних особистостей, серед яких Андрій Парубій, Олег Ляшко, Геннадій Москаль, Святослав Вакарчук, та навіть пародія на Джейс Стетхема (якого Юрій, до речі, навіть зовні схожий). А ще віднедавна Юрій пародує президента Володимира Зеленського, з'являючись у його образі у «Вечірньому Кварталі».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Його амплуа в гуморі – людина-каламбур! Іноді в розмові жонглює словами настільки, що колеги по сцені часом «бояться» з ним про щось говорити. Зате завдяки цьому у нього народжуються ідеї багатьох класних гумористичних номерів.

У коментарях підписники оцінили роботу коміка та написали:

"Калцентр😂😂 Работа с бумажками😂😂😂 Юрий, вы пишете и играете просто 💣💣💣"

"Звідки такі перли?😂😂😂😂❤️"

Нагадаємо, пародист Зеленського висміяв російську пропаганду: "Боже, бережи Україну від усякої нечисті".

До слова, Євген Кошовий розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє".

Раніше ми писали, пародист Зеленського з "Кварталу 95" згадав, як президент відреагував на його "кривляння": "Виходив на сцену..."