Відомий український комік Євген Кошовий, зірка студії" Квартал 95", знову дав відверте інтерв'ю. На цей раз він розповів про повідомлення президенту, нові татуювання, і як доводилося ночувати в машині з сім'єю.

Взяв інтерв'ю у артиста український телеведучий Даніель Салем в рамках програми "Зірковий шлях". Зустрілися вони недалеко від лінії фронту, де і домовилися поговорити.

Євген Кошовий. Фото: скрін youtube
Євген Кошовий. Фото: скрін youtube

23 лютого вони знімали з командою новий сезон "Ліги сміху", і повернулися додому пізно вночі. Прокинувся спочатку Євген Кошовий від дзвінка Степана Казаніна, який запитав у колеги, чи не чує він нічого підозрілого. Комік практично відразу поклав трубку, тому що дуже хотілося спати.

Далі надійшов вже дзвінок від Вікторії Ткач дружині Кошового, і в той же момент почало працювати ППО над Києвом, і в стороні Борисполя були перші вибухи. Тоді прийшло усвідомлення того, що все почалося.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"38 днів ми просиділи в бомбосховищі. Дівчатка по дві доби не виходили, бо Серафима дуже боялася. Варя день на 15 - й сказала, що хоче поспати в ліжку" - розповідає чоловік. Вони в трьох машинах провели більше місяця.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

У той же момент Євген Кошовий написав своєму другові Володимиру Зеленському, який підтвердив цю інформацію.

Крім того, вже після початку повномасштабного вторгнення їм вдалося зустрітися з президентом, де вони поговорили про насущні справи. Команда їхала для того, щоб підтримати його, а вийшли з таким почуттям, що це він їх підтримав.

Євген Кошовий, фото з Instagram
Євген Кошовий, фото з Instagram

Також, Євген Кошовий набив собі нові татуювання. "Україна-країна безмірних можливостей "і" цінуй кожну мить як в останні раз", і одна ще досить особиста, яку він не став показувати публічно.

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про куплених Путіним друзів з Луганська

Раніше повідомлялося, що зірка "Квартал 95" Євген Кошовий посміявся з "експертів", які знали, як запобігти війні

Також, дружина гумориста Кошового Ксенія помістила п'ятого президента в гру Mineсraft