Співачка Марія Бурмака звернулася до українців, закликавши у жодному разі не здаватися і не падати духом. Адже зараз як ніколи ми повинні бути єдиним цілим і привести нашу Батьківщину якомога швидше до довгоочікуваної перемоги над російськими загарбниками.

У новому пості на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм Марія Бурмака виклала фотографію, зроблену, за її словами, на складі гуманітарної допомоги.

Співачка пише, що зараз багато людей могли втомитися після кількох виснажливих місяців війни і їм здається, що останні сили вони вже давно витратили.

Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka
Марія Бурмака, instagram.com/mariaburmaka

Та за словами Марії Бурмаки не варто давати оцінку цій межі, адже у кожного з нас є свої унікальні обставини, які можна навіть назвати своїм "хрестом". То ж співачка вирішила побажати усім, щоб ці сили не закінчувалися і як би важко не було, щоб ми завжди могли довести свою справу до кінця.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Буває, кожному з нас здається, що він чи вона уже не може. З різних причин. І не варто давати оцінку цій межі. Бо в кожного є свої обставини і причини, які не видні всім. Свій хрест, так би мовити. Я просто якось підніму келих за те, щоб кожен з нас зміг. Не зважаючи ні на що. П.с. Фото нічого не означає. Просто воно найновіше, сьогодні ввечері, на нашому складі гуманітарної допомоги", - написала вона. Марія Бурмака

Нагадаємо, Марія Бурмака зізналася, чи непокоїть її "зіркова хвороба": "Мене попередили..."

Також ми писали, Марія Бурмака після евакуації поранених воїнів з Азовсталі вказала на важливу деталь: "Саме тим ми відрізняємось від мордору"

Нагадаємо, Марія Бурмака відшукала польського священника, який у церкві заспівав "Червону калину": "Багато чого запланували хорошого"