Ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка також брала участь у багатьох соціальних проєктах, таких як "Щасливі за сім днів" та "Один за всіх", закликала жінок не забувати про своє здоров'я та тіло навіть зараз - у час війни.

У своєму новому пості відома ведуча телеканалу СТБ про це говорить навіть собі - обов'язково потрібно рухатися! Надія Матвєєва звернула увагу на те, що зараз багато жінок скаржаться на зруйновану гормональну систему, а відповідно й інші супутні проблеми.

"Маєш рухатися! Кажу собі, бо знаю, що за будь-яких обставин відповідальна за своє тіло та здоров'я. Безліч жінок жаліються, що постійний стрес за час війни руйнує гормональну систему, відповідно настрій періодично депресивний, знесилення, коливання ваги, тривожність.", - пише вона. Надія Матвєєва

Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya
Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Надія Матвєєва пояснює, що хоча й фізична активність не панацея, проте є неабиякою допомогою організму у такому стані. Вона також розповіла, що навіть у сховищах багато мам з дітьми виконували руханки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"І дійсно почувалися краще! Робіть вправи, рухається, дівчата🙏 Це не заважає допомагати ЗСУ, дбати про рідних, працювати. Навпаки - через фізичну активність ми зберігаємо рівновагу, виваженість, а найголовніше здоров'я ❤️ Не припиняйте фізичної активності! Це зараз дуже важливо. Маємо жити, наближати перемогу, бути сильними та здоровими. Обіймаю 💛💙", - пише телеведуча. Надія Матвєєва

Нагадаємо, Надія Матвєєва пообіцяла покарати окупантів за кожне відібране життя, ніякої пощади не буде: "Ми вистоїмо, не дамо замовчати"

Також ми писали, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва навчила українців важливому вмінню під час війни: "Ворог може зривати"

Нагадаємо, Надія Матвєєва готова особисто зустрітися з українками, щоб привести їх тіло до ладу: "Необхідно кожній жінці зараз"