Співачка Ірина Федишин показала як підгодовує колегу Євгена Хмару

Відео вона поділилася в сторіс Іnstagram.

Ірина Федишин. Фото: скрин відео
Ірина Федишин. Фото: скрин відео

Через війну співачка багато подорожує Європою з благодійними концертами. До неї приєднався піаніст Євген Хмара, з яким вона на початку війни записала нову пісню "Нас весна не там зустріла".

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дорогою зірки ділилися чудовими краєвидами та навіть влаштували концерт просто неба на Гібралтарі. Нарешті їх подорож скінчилася та після зйомок Ірина запросила Євгена в гості.

"У нас тут вечеря. Як тобі борщик?"

Запитала Федишин у Хмари. Він відповів що дуже смачно. У кадрі видно, що спочатку за столом сидять Євген та Ірина вечеряють удвох, чоловіка зірки не видно. Потім Федишин зауважила, що борщ готувала її мама, яка оцінила похвалу піаніста. пізніше, коли оператор повернувся, у кадрі промайнув чоловік Ірини, який сидів поруч. Видно, що сім'я приймала Євгена як почесного гостя.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, боса та розпечена: Ірина Федишин заспівала на дорозі, у фанатів дух перехопило.

До слова, Ірина Федишин влаштувала романтичні посиденьки з красенем, поки немає поруч чоловіка: "Встигли між концертами".

Раніше ми писали, що українці втерли носа Ірині Федишин і журі на Євробаченні-2022: Польща отримала більше, ніж просто бали