Відома блогерка, співачка та модель зробила справжній вибух у соціальній мережі

Відповідне фото із пікантним питанням вона розмістила в сторіс.

Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram

Як відомо, Дантес на початку війни розійшовся з Дорофєєвою. Як зізнались зірки, таке рішення вони прийняли давно, проте все не наважувались про це розповісти. Дантес досить сильно переживав розставання, довгий час не виходив на зв'язок, проте нещодавно зав про себе знати. А крім того, шанувальники запідозрили, що в нього з'явилась друга половинка.

Варто зазначити, що й відома модель Даша Астаф'єва, яка останнім часом волонтерить та експериментує з амплуа, теж розповіла про справжнє кохання, проте приховує ім'я обранця.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Але на сторінці Даші несподівано з'явилось фото Дантеса, який стоїть в і чорній майці та коричневих штанах біля вікна. Одяг не прикриває рельєфу його м'язів. У фото зірка питає у підписників:

""Сек*і?"

Після такого неоднозначного питання шанувальники можуть вирішити, що між Дантесом та Дашею роман, крім того, вони натякають на це, хоча офіційно не підтверджують здогадок.

Нагадаємо, Вова Дантес засумнівався в адекватності світу через нейтралітет до росії.

До слова, Надя Дорофєєва навчила українців, як потрібно жити, замерзаючи від холоду без Дантеса поруч: "Завдання - вижити".

Раніше ми писали, що ексдружина потенційного коханця Наді Дорофєєвої підтвердила, що Міша Кацурін зрадив їй: "Обіцяла не п*здострадати"