Відомий український виконавець Володимир Дантес засумнівався в адекватності світу через спроби дотримуватися нейтралітету і зберігати обличчя Росії. Думками він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес обурився одним з останніх скандальних висловлювань Дмитра Медведєва, який вже почав мріяти, що через два роки Україна перестане існувати. Співак зазначив, що такі заяви у 2022 році звучать вкрай нездорово.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Разом з тим Дантес заявив, що не розуміє позицію деяких світових лідерів з цього приводу. Коли в країні відкрито заявляють про намір стерти з лиця землі іншу країну, у світі ще залишаються люди, які намагаються закривати на це очі.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"От скажіть мені, будь ласка, тільки що прочитав, що у Медведєва є питання з приводу того, чи буде існувати Україна через два роки. Ну це е просто кінчений якесь питання, як і він сам. Я взагалі не розумію як всі у світі на це дивляться і такі: та ну, давайте далі з ними працювати, головне не дратувати", - обурився співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла про глобальні зміни, які з нею відбулися: "Менше метушні".

Також наш портал повідомляв, Сергій Жадан розповів про прості, але важливі втіхи часів війни: "На душі стає спокійніше".

Крім того, наш портал писав, Юрій Горбунов розповів про несподіваний поворот у житті: "Підкидає виклики".